Apie mus
Įtališkos picos
Kasdien mūsų picerijas aplanko daugiau nei 14 000 svečių, o nuo pirmojo restorano atidarymo apsilankė net 30 miljonų. Kodėl?
Esame tikri – tai dėl skonio. Durkite pirštu į mūsų Maisto knygą ir neabejotinai pataikysite į patiekalą, prie kurio ilgai ir kruopščiai visi dirbome: pradedant nuo virtuvėje naujus receptus kuriančių virtuvės šefų, iki jus aptarnauti skubančių padavėjų.
Stengiamės dėl skonio ir dėl jūsų. Kasdien vis labiau. Kito būdo net neįsivaizduojame.
Istorija
• 1997-ieji. Dešiniajame Neries krante Vilniuje įkuriama pirmoji lietuviška picerija – ČILI. Modernus, šviesus interjeras ir iki tol niekur neragautos picos suburia ilgiausias eiles, o žinia apie skonį plinta žaibiškai. ČILI tampa picos sinonimu, o itališkos picos pagaliau sukuria konkurenciją tradiciniams cepelinams.
• Didžiulis restorano populiarumas skatina plėstis, todėl 1999 m. duris atveria antrasis restoranas, 2002 m. – dešimtasis, o 2007 m. – jau ir trisdešimtasis.
• 2001-ieji. Lietuvos gyventojų mylimos picos keliauja pas kaimynus. Atidaroma pirmoji ČILI picerija Latvijoje.
• 2012-ieji. Pirmą ir vienintelį kartą Lietuvoje ČILI į kosmosą iškelia picą!
• 2015-ieji. Vilniuje atsidaro nauja ČILI picerija, o bendras picerijų skaičius pasiekia 30 Lietuvoje (Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Palangoje) ir 16 – Latvijoje. Kituose Lietuvos miestuose franšizės pagrindu Lietuvoje sėkmingai veikia 14, Latvijoje – 9 ČILI picerijos.